onsdag 1 oktober 2014

PACKADE

Dag 274
I morse. Vaknade lite senare än normalt. Typ halv fem. Ingen panik. Ingen gula att passa. Skulle ta  vita, upp-piffade, till jobbet. Drog på mig shortsen. Och pannlampan. Ut i oktobermörkret. Brrrr. Kyligt värre. Rimfrost på vitas rutor. Voi raatis! Frös om benen. Men beslöt att springa barbent ändå. Startade försiktigt och gasade på vartefter. Stannade i Tempellunden. Pratade väder med pappa. Fortsatte sen hem. Till en värmande suihku. Kollade ute-temperaturen. Minus tre. Ahaa! Inte konstigt att framlåren var eldröda. Käkade. Och väckte vaimo. Som höll på att nukkua pommiin.
Till jobbet med vita. Lyssnade på KAJ i bilstereon. Vilka begåvade killar! Stressigt på jobbet. Mycket att förbereda. Lax till skollunch. Jättegod! Rattade hemåt med skolans högtalaranläggning på takapenkkin. Hemma. Packade träningsväskan. Fortsatte till Fitness. Bar in högtalarna till receptionen. Och fyra kartor över Rosa Loppets bansträckning. Sen var det dags för veckans backintervaller. Sista tuffa intervallpasset för Mallorca. Drog på mig A-sexorna. Kutade till Järnvägsbron. Första backen på 58 sekunder. Shitt! Sämre än senast. Resten av backarna fortsatte på samma vis. Pulsen i taket. Men alla var typ sekunden för långsamma. Fattade inte riktigt varför? Eventuellt Sju Sjöar? Det var ju bara tre dagar sen jag tävlade. Nåå-jaa. Det kan ju finnas andra förklaringar också. Typ dagsformen. Joggade tillbaks till gymmet. Bastade länge. Hem sen.
Fortsatte till gröna. Köpte tre kaffepaket åt tvåan. Morsan bidrog också med ett. Plus en burk äppelmos. Det blir han säkert glad åt! Packade träningsväskan. Spelkorten överst. I morgon bitti bär det av. Till Svärje. Tillsammans med nejdens rektorer. Och päronskallen förstås. Stay tuned!

Saldo: 12,5 km

Totalt: 3 154,5 km

Mål: + 140,5 km

Kanon: Skollunchen

Kalkon: Intervalltiderna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar