fredag 14 november 2014

GENREPADE

Dag 318
Sent i går kväll. Efter rekordloppet. Fortsatte till Idrottsgården. Övade stegen till Köpmannamässans modevisning. Tre gånger ska Päronskallen upp på scen. Tre låtar. Tre olika steg-kombinationer. Päronskallen suckade. Så fort jag lärt mig ettan. Så har jag glömt tvåan och trean! Typ. Henkka W försökte hjälpa. Lyssna till musiken. Å så räknar du tyst till fyra. 
Fredag. Sovmorgon. På riktigt. Inget morgonpass. Steg upp kvart över sex. Vaimo redan uppe. Satt vid köksbordet. Jublade. Över ett meddelande på ansiktsboken. Signerat tvåan. I Tokyo. Najs! Hoppas bara han hittar rätt bland alla skyskraporna. Och. Att han inte ärvt Päronskallens lokalsinne. Käkade. Tog vita till jobbet. Ettornas tur att ha morgonsamling. Gud som haver med stödtecken. Makaronilåda till lunch. Avslutade veckan med ett besök i förskolan. 
På eftermiddagen. Provade kläder. Till söndagens modevisning. Gillade kostymen från Bros. Riktigt najs. Och den gula skiddräkten (!) från VM Sport. Fortsatte till Fitness. Kutade en sjua. I fem-minuters-fart. Töjde lite efteråt. Ryggen kändes inte helt hundra. Riktigt skit, faktiskt. Bastade. Snackade lite med Juuso A. Och glömde Nokian på löpmattan.
Hemma. Päronskallen sörplade köttsoppa. Letade sen efter mobilen. Var tusan har jag lagt den? Vaimo-o! Hittade not. Var tvungen att hasta vidare till Tellus. General-repetitions-dags. Fick en glad överraskning av Lena L. Som skrivit ett "päron-skalle-recept" till två av låtarna. Tusen tack! Nu kan jag ju öva hemma också. Gen-repet funkade typ halvtaskigt. Mambostegen sket sig. Totalt. Hem via lähikauppan. Och Fitness. Juuso  hade hittat Nokian. Och lämnat den till Milla J i receptionen. Thanx Juuso!
I morgon har jag prickat in veckans långpass. Tillsammans med Henry M. Avfärd från Galgbacken. Typ halv-åtta. Siktar på att få ihop tjugo. Och i så fall. Tangerar jag fjolårets resultat, tre-hundra-sextio-fem mil.  En mil om dagen. Men ikväll skall jag mannekänga för vaimo. Och träna på mambo-stegen. I smyg. Naan-stans.

Saldo: 7,0 km

Totalt: 3 623,0 km

Mål: + 132,0 km

Kanon: Receptet

Kalkon: Mambostegen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar