onsdag 2 juli 2014

SAKNAR SÅ MYCKET

Dag 183
I går kväll. Sen kvällslänk i Östanpå. Tillsammans med Niklas Esse S, Liga-Jaros vd. Som berättade att han på sensommaren skall delta i ett Triatlonlopp. Simma 500, cykla en mil, kuta tre kilometer.  Och att han oroade sig mest för simningen. Det skulle jag också göra. Eftersom jag inte kan simma så långt! Löpningen funkade jättebra. För oss båda. Kutade två varv kring fem-kilometers banan. Snittade 5:27. Och bäst av allt. Kände bara lite magont. Avslutade kvällen med sista åttondelen, Belgien vs USA. Ettan och jag hejade på jänkkarna. Vilken fighting-spirit! Trean höll på belgarna. Som vann. Rättvist. 
Onsdag, 2 juli. Prick en månad sen pappa somnade in. Saknar honom så mycket. Så oerhört mycket. Letade fram ett foto från mitt femtio-års-kalas. Där jag poserar tillsammans med mina föräldrar. Fällde en tår. Drog sen på mig springkläderna. Kutade pappas runda. Lite bättre fart än under de senaste dagarna. Kul att man börjar var kvitt alla krämpor!
Efter morgongröten. Peedade till Autokatsastus. Omregistrerade vita, inte så rostiga. Och vips så var jag bilägare igen. Egentligen vill jag inte ha någon bil. Men tyvärr, så behövs kärran ibland. Fortsatte till Trädgårdsgatan. Hämtade inbetalningarna, blomsterhälsningarna och begravings-annonsen. Tillsammans med två foton. Av pappa. Ett där han är 54 år. Typ min ikä. Och ett där han sitter på klipporna vid vårt villaställe i Vexala. Vid hans sida sitter vår enda hund, Fia. Som egentligen hette Ofelia. Peedade sen i ösregnet till Henry M med allt material. Hans vaimo skall göra en minnesbok av det hela. Henry och jag bestämde oss för ett Fitnessbesök senare på dagen.
Hemma. Käkade. Tog en tupplur på soffan. Peedade sen till Fitness. Träffade Henry och hans minsting Jonna. Kutade en dryg mil på mattan. Skruvade upp farten hela tiden. Snittade 4:54. Svetten sprutade. Skojade med Johan B. Min skjorta väger mer än vad du gör! Avslutade passet i bastun. Hur skönt som helst!
Ingen VM-fotboll i kväll! Konstig känsla! Följde i stället med KuPS vs Jaro på OT Livescore. Spännande värre. Helmke gav Jaro ledningen. Med en kanon-frispark. Men Kuopioborna kvitterade i slutet av första. I andra knäade Jaro. Men lyckades knipa en poäng ändå. Alltid naa!

Saldo: 15,3 km

Totalt: 1 988,0 km

Mål: - 25,0 km

Kanon: Helmkes frispark, även om jag inte sett den ännu.

Kalkon: Vädret

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar